Menjar casolà per portar a Martorell

Rostisseria El Caliu elabora menjar casolà per portar a Martorell i Esparreguera

Res a la nevera? No tens ganes de cuinar? Tens un esdeveniment o menjar familiar?
Deixa-ho a les nostres mans.

A Rostisseria El Caliu som especialistes en cuina casolana de qualitat. Per això, a les nostres dues instal·lacions a Martorell i Esparreguera, podràs veure a través d’una vidriera, com realitzem cada plat, amb ingredients frescos del mercat i les receptes de sempre, elaborades amb tints d’autor.

Pel més carnívor o el vegetarià, a Rostisseria El Caliu tenim una àmplia i variada carta de menjar casolà per portar a Martorell i Esparreguera. Rostits per encàrrec, paelles i arrossos, entrants, primers, segons o celler de vins, per completar el menú diari perfecte.

menjar casolá Martorell

ORGANITZADORA D’ESDEVENIMENTS, CÀTERING I SERVEI INTEGRAL

Ens dediquem a elaborar menjar per recollir, però també organitzem esdeveniments de forma integral, com càtering a domicili, contractació de cambrers, serveis annexos (banys, música…) i tot el que l’organitzador desitgi, a la seva mida.

NO RENUNCIÏS A LA QUALITAT PER FALTA DE TEMPS

Podràs menjar bé cada dia de la setmana, sense necessitat d’embrutar-te les mans. Rostisseria El Caliu té diferents opcions de plats, des d’una ració i unitat o per kg. Tu seleccionaràs la quantitat que necessites.